Skreddersøm....

"Hvilken oppgave skal båten løse?"

Dykkefartøy.....

Vi har hatt gleden av å levere flere båter spesialdesignet for å operere som dykkefartøyer. 

Disse har vært i ulike størrelser og utforming og har for eksempel blitt levert med; separat rom for dykkere, flaskebanker under dekk, ulike kompressorer, kontrollrom for dykkeleder, undervannslys, verktøy-  mannskapskorg med mere.

Persontransport.....

Å transportere folk fra A til B på en trygg, rask og komfortabel måte, er en av Stingerens spesial felt. En skarp baug men med en ikke alt for ekstremt v-bunn, gir en komfortabel og trygg reise selv en dag havet ikke er helt flatt.  Stadig flere kunder velger nå også å få båtene levert med luftdempede stoler. Sammen med Stingerens støydempede hus, gjør dette reisen stille og behaglig.

Lasteskip.....

Som "lasteskip" eller arbeidsbåt som vi liker å si, er Stingeren et "multiverktøy" som gjør de mindre operasjonene raskt, trygt og enkelt.  Med en liten kran og en eller to capstaner har den et mangfold  av bruksområde i og rundt f.eks. oppdrettsanlegget.

ROV-fartøy.....

Flere Stingere har blitt spesialbygd for å opperere som ROV fartøy. Med separat rom for ROV-piloten, kran for sjøsetting og egen hangar der "ubåten" kan parkeres trygt og sikkert når den er ferdig med oppdraget.

Fiske og fangst.....

 

Der behovet for en hurtiggående fiskebåt er tilstedet er Stingeren et alternativ som  bør vurderes.  "Kvikken" ble laget for teinefiske etter rensefisk og med 600hk og vannjet er den et smidig fartøy, grunntgående og definitivt hurtiggående.......

Visningsbåt.....

Har dere en visningskonsesjon eller andre årsaker til å ta med passasjerer på en trygg og komfortabel måte ut på sjøen, har vi løsningen til det.

En Stinger med pnaumatisk dempede stoler og et styrehus som er montert med gummidempere mot dekk, gjør reisen behagelig stille og trivelig.  Båtene bygges med port i siden for lett tilgang til flytebrygge eller mærekanten og kan gjøres handikaptilpasset.